1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

CREMONA Krematorij za male živali

»O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali.«

Mahatma Gandhi, 1869 – 1948

DRAGULJ Draguljni pogreb

V draguljnem pogrebu se govori, ko se odločimo, da iz pepela pokojne živali izdelamo safir ali rubin.

POKLIČITE NAS Urgentni telefon

V urgentnih primerih smo dosegljivi na telefonski številki:

+386 (0)70 268 696

SPOMINSKE PLOŠČE Trajni spomin na ljubljeno žival

Spominske plakete iz brona omogočajo, da spomini na tiste, ki so nas zapustili, nikoli ne zbledijo.

Naši hišni ljubljenčki so pomembni del našega življenja.

Do konca svojega življenja nam z dobro voljo in z razumevanjem stojijo ob strani, nas razveseljujejo, krepijo in tolažijo ob težkih trenutkih. Naši prijatelji za vse to ne pričakujejo posebne hvaležnosti in kakršnekoli nagrade. Ne pravimo brez vzroka,  da je hišni ljubljenček naš najboljši prijatelj.

Popolnoma razumljivo je, da ob izgubi našega velikokrat dolgoletnega prijatelja veliko ljudi globoko žaluje. Ravno ta izkušnja nas je že večkrat osebno doletela. Ob izgubi naše nemške bokserke leta 2008 smo se odločili za ustanovitev podjetja, ki bo tudi v Sloveniji nudilo storitve, ki so v zahodno evropskih državah že večinoma uveljavljene. Ob izgubi hišnega ljubljenčka si želimo tolažbo in razumevanje, ki jo žalujočim nudi le veterinar in podjetje CREMONA - krematorij za male živali.

Sama odločitev evtanazije vašega ljubljenčka dokazuje, da ste ravnali do vaše živali skrbno in odgovorno. Enako odgovorno ravnajte tudi potem, ko vaš ljubljenček za večno zaspi.

Mi vam nudimo alternativo k industrijski predelavi vaše živali (kar pomeni predelava v živalsko moko skupaj z mesnimi odpadki in v prometu povoženimi živalmi), ki je vse drugo, le dostojno ne! Več o industrijski predelavi.

Vedno več odgovornih in skrbnih lastnikov se odloča za alternativo – dostojno slovo in dostojno ravnanje z njihovo živaljo na njeni zadnji poti. V CREMONI poskrbimo za zasebno kremacijo vašega hišnega ljubljenčka v certifciranem, posebnem krematoriju za hišne ljubljenčke. Imamo 100% nadzor nad postopkom in vam nudimo tudi preko 200 različnih žar, od katerih lahko izberete vašemu ljubljenčku primerno. (več o ostalih storitvah klinkni »storitve«)

Z odločitvijo za upepelitev vaše živali, boste ravnali skrbno in dostojno, kot si vaš ljubljenček za svojo neskončno ljubezen do vas tudi zasluži.


Povezava: naš krematorij za male živali.

 

Reportaža o Cremoni (1. del)

 

Reportaža o Cremoni (2. del)

CREMONA™ - logotip in slogan, je znak podjetja David Žargi s.p. © CREMONA

Spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Z uporabo naših strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Želim izvedeti več